grijze header

Menu:

Meubels

Grijze badmeubels

De mooiste meubels voor een grijze badkamer.

Sanitair

Grijze wastafels

Grijs sanitair voor een grijze badkamer.

Tegels

Grijze bakamer tegels

Met grijze tegels werkt u uw grijze badkamer af.

Handdoeken

Grijze handdoeken

Grijze handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Grijze badkamer accessoires

grijze badkamerEen badkamer die helemaal grijs is, is voor veel mensen wellicht iets te veel van het goede. Een grijze wastafel of grijze tegels zijn niet makkelijk te veranderen. Gelukkig kunt u een grijze badkamer ook inrichten met een paar goed gekozen grijze accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zachte grijze badmat, een fleurig grijs douchgordijn, een grijze zeepdispenser of een grijze weegschaal.

Grijs douchegordijn

grijs douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een grijs douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een grijze badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een grijs douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Grijze badmat

grijze badmatEen grijze badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een grijze badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een grijze badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van grijze handdoeken, washandjes en een grijze badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Grijze zeepdispenser

grijs zeeppompjesEr zijn vele soorten zeepdispensers te koop. U kunt de grijze zeepdispenser aan de wand bevestigen of op de wastafel plaatsen. De meeste grijze dispensers zijn los te koop. Een zeepdispenser met een sensor is erg hygiënisch, maar niet goedkoop. Deze voorkomt dat vieze handen bacteriën achterlaten op het zeeppompje. Wie kiest voor een nieuwe badkamer, heeft de keuze uit diverse inbouw zeepdispensers. Dit is een mooie vervanger van het losse zeeppompje.

Grijze weegschaal

grijze weegschaalMet een grijze personenweegchaal bepaalt u wat u weegt. Een grijze weegschaal past goed in een grijze badkamer. Er zijn digitale en analoge weegschalen te koop. Bij een analoge weegschaal leest u uw gewicht af met behulp van een wijzer. Een digitale personenweegschaal geeft het gewicht weer in cijfers, vaak afgerond in tienden. De meeste grijze weegschalen zijn digitaal. U kunt een grijze personenweegschaal kopen bij de Blokker en Marskramer of online bestellen.