grijze header

Menu:

Meubels

Grijze badmeubels

De mooiste meubels voor een grijze badkamer.

Sanitair

Grijze wastafels

Grijs sanitair voor een grijze badkamer.

Tegels

Grijze bakamer tegels

Met grijze tegels werkt u uw grijze badkamer af.

Accessoires

Grijs douchegordijn

Met grijze accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Grijze handdoeken

Grijze handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Grijze badkamer

grijze badkamerOf u nu uw oude badkamer verbouwt of kiest voor een hele nieuwe badkamer; het is belangrijk dat u kleuren kiest die passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Zo wordt uw badkamer een afspiegeling van wie u bent en past deze goed bij de rest van uw huis. Een badkamer inrichten kan op vele manieren en de keuze in materialen is groot. Op deze pagina leest u de beste tips, ideeën en voorbeelden voor een mooie, grijze badkamer.

Grijze tegels

grijze badkamer tegelsU kunt een grijze badkamer inrichten met behulp van grijze tegels. Er zijn tegels te koop in allerlei kleuren grijs. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met grijze tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een grijze mozaïek tegels of grote, horizontale grijze tegels. Grijze vloertegels en grijze wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Wie iets bijzonders wil, kiest voor grijze design tegels.

Grijs sanitair

grijs badkamer sanitairEen grijze badkamer wordt helemaal afgemaakt door grijs sanitair. Kies voor een grijs bad op pootjes, een grijs toilet of een grijze wastafel. Kunt u geen mooi grijs sanitair vinden? Kies dan voor een badkuip die u in kunt bouwen, een toilet met grijze tegels of speel met grijze verlichting. Bij het toilet en het bad kunt u een grijze badmat leggen of een grijze wc-rolhouder plaatsen. Zo creëert u een leuk, grijs kleurenpalet.

Grijze badkamermeubels

grijs badkamermeubelGrijze badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment grijze meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een grijze badkamer met bijpassende meubels.

Grijze accessoires

grijze accessoiresEen badkamer betegelen met grijze wandtegels of grijze vloertegels is een grote investering. Wilt u liever de mogelijkheid open laten om later te kiezen voor een andere kleur in uw badkamer? Maak dan slim gebruik van grijze accessoires in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grijze handdoeken, een grijs douchegordijn, een grijze badmat, een grijze waston en een grijze tandenborstelhouder.