grijze header

Menu:

Sanitair

Grijze wastafels

Grijs sanitair voor een grijze badkamer.

Tegels

Grijze bakamer tegels

Met grijze tegels werkt u uw grijze badkamer af.

Accessoires

Grijs douchegordijn

Met grijze accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Grijze handdoeken

Grijze handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Grijze badmeubels

grijze badmeubelGrijze badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment grijze meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een grijze badkamer met bijpassende meubels.

Meubels & stijlen

grijs badmeubelsGrijze badmeubelen zijn te koop in diverse stijlen. Denk hierbij aan modern, design, basic, sfeervol, brocante en klassiek. De badmeubelen zijn gemaakt van diverse materialen, zoals MDF, fineerhout, glas en roestvrij staal. De stevigheid van de badkamer meubelen is hiervan afhankelijk. In de bouwmarkt en online webwinkels zijn diverse stijlen badmeubels te bekijken en te bestellen. Zo vindt u altijd een grijs badkamermeubel dat bij past.

Grijze badkamerkast

grijs badmeubelsIn een badkamerkast bergt u spullen op die u regelmatig gebruikt in de badkamer. Een badkamerkast kan open of gesloten zijn en bevindt zich meestal boven en/of onder de wastafel. Een deel van de grijze badkamer kasten is voorzien van een glazen deur. Het is belangrijk dat de badkamerkast waterbestendig is. Wie een grijze badkamerkast zoekt, kan deze vinden bij IKEA, een badkamerwinkel of een bouwmarkt, zoals Hornbach, Gamma of Karwei.

Hoog of laag

grijs badkamermeubelsNaast een badkamerkast onder de wastafel kunt u ook kiezen voor een extra kast in de badkamer. Er zijn hoge of lage badkamerkasten te koop, in vele stijlen en afmetingen. In een grijze badkamerkast kunt u drogisterij artikelen en handdoeken voor gasten opbergen. Op de kast kunt u een leuke plant neerzetten, zoals een varen. Die plant kan goed tegen vocht. Een grijze badkamerkast wordt vaak geleverd met verstelbare poten. Zo past een grijze badkamerkast in vrijwel iedere badkamer.

Badkamermeubels combineren

grijze badkamermeubelsWilt u graag de wastafel, spiegel, douche, kranen en het meubel in de grijze badkamer op elkaar afgestemd hebben? Kies dan voor een van de vele badkamerconcepten die bouwmarkten en sanitairzaken aanbieden. Deze badkamerconcepten bieden alles voor een complete inrichting en aankleding voor uw grijze badkamer. Alle onderdelen zijn qua design en materiaalkeuze volledig op elkaar afgestemd.