grijze header

Menu:

Meubels

Grijze badmeubels

De mooiste meubels voor een grijze badkamer.

Sanitair

Grijze wastafels

Grijs sanitair voor een grijze badkamer.

Tegels

Grijze bakamer tegels

Met grijze tegels werkt u uw grijze badkamer af.

Accessoires

Grijs douchegordijn

Met grijze accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Grijze handdoeken

grijze badkamerDagelijks komt u vaak in de badkamer. Bijvoorbeeld om uw tanden te poetsen, een lekkere douche of warm bad te nemen, naar het toilet te gaan of uw gezicht te wassen. Lekker zachte handdoeken zijn onmisbaar voor net dat beetje extra gevoel van luxe. Bovendien tovert u met grijze handdoeken en een grijze badmat de badkamer in een handomdraai om een mooie grijze badkamer. Bij het kopen van grijs badlinnen is kwaliteit erg belangrijk.

Handdoeken kopen

grijze handdoekenGrijze handdoeken zijn vrijwel overal te koop. De prijs van de handdoek hangt voor het belangrijkste deel af van de kwaliteit van de stof waarvan de handdoek gemaakt is. Een goede grijze badkamer handdoek is gemaakt van katoen. Goedkope grijze handdoeken kunt u kopen bij onder andere Wibra, Zeeman en Ikea. Warenhuizen als de Bijenkorf en speciaalzaken verkopen een betere kwaliteit handdoek, maar die is wel duurder.

Grijze badmat

grijze badmatEen grijze badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een grijze badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een grijze badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van grijze handdoeken, washandjes en een grijze badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Grijs douchegordijn

grijze douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een grijs douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een grijze badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een grijs douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Badkamer inrichten

grijze handdoekenEen grijze badkamer inrichten kan met grijze handdoeken en een grijze badmat, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt een grijze badkamer inrichten met behulp van grijze tegels. Grijs sanitair, zoals een bad of een toilet, maken de grijze badkamer compleet. Vind u dat te rigoureus? Kies dan voor grijze badkamermeubels of grijze accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grijs douchgordijn, een grijze waston en een grijze tandenborstelhouder.