grijze header

Menu:

Meubels

Grijze badmeubels

De mooiste meubels voor een grijze badkamer.

Tegels

Grijze bakamer tegels

Met grijze tegels werkt u uw grijze badkamer af.

Accessoires

Grijs douchegordijn

Met grijze accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Grijze handdoeken

Grijze handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Grijs sanitair

grijze badkamerEen grijze badkamer wordt helemaal af door grijs sanitair. Kies voor een grijs bad, een grijs toilet of een grijze wastafel. Er is grijs sanitair verkrijgbaar in veel soorten en stijlen. Het aanbod is groter dan u denkt! Zo vindt u altijd een grijs bad, een grijs wc of een grijze wastafel in uw smaak. U maakt de grijze badkamer helemaal af met grijze accessoires, zoals grijze handdoeken of grijze bloemen.

Grijs bad

grijs badEen grijze badkuip is te koop veel soorten en maten. U kunt kiezen uit de volgende baden: normaal ligbad, kort ligbad, getrapt bad, combibad en tweepersoons bad. Sommige modellen zijn geschikt voor inbouw, andere voor onderbouw. Een bad op pootjes is een droom van veel mensen, maar is niet goedkoop. Laat u adviseren door een badkamerspecialist bij u in de buurt voor een grijs bad dat bij u past.

Grijs toilet

grijze toiletEen grijs toilet vindt u bij diverse bouwmarkten en badkamerspecialisten. Grofweg kunt u kiezen uit twee soorten toiletten: een hangend (zwevend) toilet of een staand toilet. Welke u kiest, heeft te maken met uw smaak en de mogelijkheden in uw badkamer. Bij het inbouwen van het grijze toilet kunt u kiezen voor grijze wandtegels. Met een bijpassende grijze toiletbril en grijze badkamermat is uw badkamer helemaal compleet!

Grijze wastafels

grijze wastafelsEen wastafel is een onmisbaar attribuut in uw grijze badkamer. De wastafel wordt iedere dag gebruikt voor tanden poetsen, handen wassen en opmaken. Er is veel keuze in grijze wastafels. Niet alleen zijn er veel grijze modellen te koop, maar ook heeft u de keuze uit veel materialen voor een grijze wastafel. Laat u daarom goed voorlichten in de doe-het-zelfwinkel of bij de sanitairspecialist.

Grijs sanitair

grijze tegelsKunt u geen grijs sanitair naar uw smaak vinden? Of vind u nieuw, grijs sanitair te duur? Kies dan voor een inbouw bad of inbouw toilet, in een neutrale kleur. Daarbij kunt u dan grijze wandtegels of grijze vloertegels plaatsen, want het aanbod hiervan is erg groot. Als u dit aanvult met een grijze badmat, een grijs douchegordijn en een grijze wc-rolhouder, creëert u toch een interessant, grijs kleurenpalet.