grijze header

Menu:

Meubels

Grijze badmeubels

De mooiste meubels voor een grijze badkamer.

Sanitair

Grijze wastafels

Grijs sanitair voor een grijze badkamer.

Accessoires

Grijs douchegordijn

Met grijze accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Grijze handdoeken

Grijze handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Grijze badkamer tegels

grijze badkamer tegelIn een grijze badkamer zijn de tegels sfeerbepalend. Een badkamer met tegels is ook makkelijk schoon te houden. Er zijn badkamertegels te koop in allerlei kleuren grijs. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met grijze tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een grijze mozaïek tegels of grote, horizontale grijze tegels. Grijze vloertegels en grijze wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.

Grijze tegels

grijze badkamer tegelsWilt u een strakke, grijze badkamer? Dan komen moderne, grijze tegels goed tot hun recht. Deze tegels zijn vaak groot en langgerekt. Met grijze, moderne tegels lijkt uw badkamer ook nog eens groter. Kiest u voor een speelse uitstraling? Kies dan voor een mooi mozaïek of leg de tegels in een halfsteens verband. Hierbij verspringen de tegels telkens een halve steen ten opzichte van elkaar. Dit klinkt moeilijk, maar op internet zijn diverse handleidingen te vinden.

Grijze vloertegels

grijze vloertegelsMet vloertegels ziet uw grijze badkamer er jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te houden en verkrijgbaar in allerlei stijlen: van modern tot oud en rustiek. Grijze vloertegels kunt u ook gebruiken op de van de grijze badkamer. Hiermee geeft u de wand achter het toilet of de wastafel een stoer accent. Kijk voor inspiratie in een sanitairzaak bij u in de buurt of op interieur websites op internet.

Grijze wandtegels

grijze wandtegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een grijze badkamer zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat schimmel en vocht geen kans krijgen. Wie een originele, grijze badkamer wil, koopt grijze design wandtegels. Deze tegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of Italië. Grijze design wandtegels geven iedere grijze badkamer een bijzondere uitstraling.

Grijze mozaïek tegels

grijze mozaïek tegelsBadkamermozaïek is de nieuwste aanwinst op het gebied van badkamers. U kunt grijze badkamermozaïek gebruiken op verschillende plekken in de badkamer. Denk hierbij aan de badombouw, achter het toilet of de wastafel en in de douchecabine. Met een badkamermozaïek in grijs geeft u de badkamer een mooi accent. De rest van de grijze badkamer betegelt u met grotere tegels. Hierdoor creëert u balans in de grijze badkamer.