grijze header

Menu:

Eettafel

Grijs eettafel

Mooie grijze eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Grijze kastjes

Grijze keukenkastjes maken de keuken echt grijs.

Muren

Grijze muren

Een grijze muur is een mooi accent in een grijze keuken.

Tegels

Grijze tegels

Grijze tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Grijze servieskast

Een grijze servieskast staat mooi op een lichte muur.

Grijs servies

Grijs servies

Grijs servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Grijze keuken

grijze keukenEen keuken inrichten is een lastig karwei. Niet alleen moet u nadenken over keukenapparaten en de indeling van de keuken, maar ook over de sfeer. De mogelijkheden voor de inrichting van een grijze keuken zijn eindeloos. In de grijze keuken kunt u kiezen voor een aantal stijlen, zoals landelijk, trendy of modern. Wij laten u de mogelijkheden zien voor de inrichting van een grijze keuken. Denk hierbij aan grijze tegels, een grijze eettafel of een grijze servieskast. Wilt u insperatie op doen? Vraag dan het gratis keukenboek aan van een van de onderstaande keuken specialisten.

<

Bent u opzoek naar leuke accessoires voor in uw blauwe keuken dan moet u zeker kijken bij Keukenmarkt specialist in keukenaccessoires.

Grijze eettafel

grijze eettafelDe eettafel is de centrale plek in de grijze keuken. Een grijze eettafel is een mooie blikvanger en gaat vaak jaren mee. Een grijze eettafel kan gecombineerd worden met grijze eettafelstoelen of met gewone stoelen. De keuze aan grijze eettafel is redelijk groot, zowel in maten als in materialen. En voor wie geen geschikte grijze eettafel vindt in zijn smaak, kan altijd nog kiezen om, een tafel op maat te laten maken.

Grijze keukenkastjes

grijze keukenGrijze keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een grijze keuken. Ze geven de keuken haar typische grijze uitstraling. Het belangrijk dat u grijze keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van grijze keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Grijze muren

grijze muurEen grijze muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur grijs. U kunt de muur schilderen met gewone verf of met schoolbordverf. Als u ook foto's op wilt hangen, verft u de muur met een combinatie van schoolbordverf en magneetverf. Inspiratie is te vinden op woonwebsites en in tijdschriften, zoals VT Wonen.

Grijs servies

grijs serviesGrijs servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met grijs glazuur, maar ook grijs servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten grijs servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een grijs servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Grijze servieskast

grijze servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een grijze servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een grijze servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Grijze tegels

grijze tegelsEen keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn grijze vloer- en wandtegels te koop in allerlei grijze variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met grijze tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor grijze mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale grijze tegels nemen. Grijze vloertegels en grijze wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.