grijze header

Menu:

Eettafel

Grijs eettafel

Mooie grijze eettafels passen overal.

Muren

Grijze muren

Een grijze muur is een mooi accent in een grijze keuken.

Tegels

Grijze tegels

Grijze tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Grijze servieskast

Een grijze servieskast staat mooi op een lichte muur.

Grijs servies

Grijs servies

Grijs servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Grijze keukenkastjes

grijze keukenkastjesGrijze keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een grijze keuken. Ze geven de keuken haar typische grijze uitstraling. Het belangrijk dat u grijze keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van grijze keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Grijze kastjes kopen

grijze keukenkastjesWie op zoek is naar grijze keukenkastjes voor de keuken, kan het beste op internet beginnen met zoeken. Het online assortiment van grijze keukenkastjes is veel groter dan bij de doorsnee keukenzaak . Ook handig: u kunt meteen de prijzen vergelijken, berekenen wat nieuwe keukenkastjes u gaan kosten en zo vele euro's besparen. Tip: combineer grijze keukenkastjes niet met te veel andere kleuren, maar houdt de rest van de keuken neutraal.

Keukenkastjes vervangen

grijze keukenkastjesHeeft u genoeg van uw oude keukenkastjes en bent u toe aan iets nieuws? Denk dan eens aan grijze keukenkastjes voor uw keuken. Een echte blikvanger, waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Als u grijze keukenkastjes wilt, is het niet meteen nodig om een geheel nieuwe keuken te kopen. U kunt de keukenkastjes bijvoorbeeld beplakken met grijze folie. Of u schuurt de keukenkastjes en voorziet ze van een laagje mooie, grijze verf.

Keukendeurtjes grijs verven

grijze keukenkastjesEr bestaat speciale verf voor het overschilderen van keukenkastjes. Daarmee is het niet nodig om de keukendeurtjes eerst in de grondverf te zetten. Deze verf voor keukenkastjes is slechts in een paar kleuren leverbaar. Onder andere de Karwei verkoopt deze verf voor keukendeurtjes. Het is ook mogelijk om keukenkastjes grijs te laten spuiten. Dan kunt u zelf kiezen welke kleur de keukenkastjes worden.

Keukenkastjes beplakken

grijze keukenkastjesMet grijze plakfolie geeft u de keukenkastjes in een handomdraai een ander uiterlijk. Het beplakken van keukenkastjes met grijze folie is een redelijk eenvoudige klus. U kunt deze klus het beste met twee mensen uitvoeren. Bij het opplakken van de folie is een ramenwisser handig. Zo voorkomt u dat er lelijke bubbels onder het folie komen. Grijze plakfolie is te koop bij de bouwmarkt.

Handgrepen keukenkastjes

grijze keukenkastjesVoor iedereen die grijze keukenkastjes te veel van het goede vindt, zijn er altijd nog grijze handgrepen. Deze monteert u eenvoudig aan het keukendeurtje. Er zijn handgrepen te koop van onder meer hout, roestvrij staal en plastic. Het aanbod van grijze handgrepen is groot in alle materialen is groot. Ze zijn te koop in de doe-het-zelf-winkel. Vindt u daar niet wat u zoekt, probeer het dan eens bij een van de online keukenwinkels.