grijze header

Menu:

Eettafel

Grijs eettafel

Mooie grijze eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Grijze kastjes

Grijze keukenkastjes maken de keuken echt grijs.

Muren

Grijze muren

Een grijze muur is een mooi accent in een grijze keuken.

Tegels

Grijze tegels

Grijze tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Grijze servieskast

Een grijze servieskast staat mooi op een lichte muur.

Grijs servies

grijs serviesGrijs servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met grijs glazuur, maar ook grijs servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten grijs servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een grijs servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Porseleinen servies

grijs serviesGrijs porselein servies is zowel nieuw als tweedehands te koop. Oude brocante serviezen met een geschiedenis worden veel online aangeboden. Maar een klassiek grijs servies met een verhaal is ook te vinden bij de lokale antiekzaak. Houdt u meer van strak? Dan is een grijs servies van bijvoorbeeld Arzberg porselein misschien iets voor u. Vooral het populaire servies Arzberg Tric, te koop in vrijwel in iedere kleur, kunt u overal kopen.

Aardewerk servies

grijs serviesOok voor grijs aardewerk servies geldt dat er veel verschillende designs zijn. Aardewerk servies is vaak eigentijdser, omdat het minder lang meegaat dan porselein servies. Producenten, zoals Arabia en Iittala, hebben de mooiste moderne grijze serviezen. Er zijn ook klassieke aardewerken serviezen te koop, maar dan moet u zowel online als in de winkelstraten gaan zoeken naar een dergelijk grijs servies.

Grijs servies kopen

grijs serviesOmdat grijs een geliefde kleur is voor serviezen, gaan de ontwerpen lang mee. Handig, want zo kunt u een kapot bord of koffiekopje snel vervangen. Veel oude, grijze serviezen kunnen ook nu zo op tafel. Er wordt dan ook veel tweedehands grijs servies aangeboden. Wilt u een modern grijs servies kopen, dan is het handig om de traditionele uitverkoopmomenten (na de kerst) in de gaten te houden. Dit geldt zowel voor de traditionele servieswinkels als de servieswinkel op internet.

Grijze servieskast

grijze servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een grijze servieskast kunt u al uw servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een grijze servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.