grijze header

Menu:

Eettafel

Grijs eettafel

Mooie grijze eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Grijze kastjes

Grijze keukenkastjes maken de keuken echt grijs.

Muren

Grijze muren

Een grijze muur is een mooi accent in een grijze keuken.

Servieskast

Grijze servieskast

Een grijze servieskast staat mooi op een lichte muur.

Grijs servies

Grijs servies

Grijs servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Grijze keuken tegels

grijze tegelsIn een grijze keuken zijn de wand- en vloertegels sfeerbepalend. Een keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn vloer- en wandtegels te koop in allerlei grijze variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met grijze tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor grijze mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale grijze tegels nemen. Grijze vloertegels en grijze wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Maar ook bij de betere keuken speciaalzaken.

Grijze tegels

grijze tegelsWilt u een strakke en grijze keuken? Dan zijn moderne, grijze tegels de beste keuze. Deze tegels zijn vaak groter en langgerekt. Met grote grijze moderne tegels lijkt uw keuken een stuk groter. Bent u op zoek naar een keuken met een speelsere uitstraling? Kies dan voor een mooie mozaïek tegel of plaats de wandtegels in halfsteens verband. Hierbij verspringen de wandtegels telkens een halve steen ten opzichte van de andere grijze tegels. Dit lijkt misschien moeilijk, maar op het internet zijn diverse handleidingen over deze tegel techniek te vinden.

Grijze vloertegels

grijze tegelsDoor het gebruik van vloertegels ziet uw grijze keuken er nog jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in diverse designs: van modern tot oud en rustiek. Grijze vloertegels kunt u ook gebruiken op de muur van de grijze keuken. Hiermee geeft u een lege wand of de wand achter de servieskast een stoere uitstraling. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij een keuken speciaalzaak bij u in de buurt of op interieur websites.

Grijze wandtegels

grijze tegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een grijze keuken zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat de keuken makkelijk schoon te houden is. Wie een eigentijdse, grijze keuken wil, moet zeker eens grijze design wandtegels bekijken. Deze wandtegels zijn vaak niet goedkoop, maar geven wel een mooi en afgewerkt resultaat. Design wandtegels worden meestal met de hand gemaakt in landen zoals, Marokko, Spanje of Portugal. Grijze design wand tegels geven uw grijze keuken een eigentijdse uitstraling.

Grijze mozaïek tegels

grijze tegelsMozaïek tegels zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van wandtegels. Meestal worden mozaïektegels gebruikt in de badkamer. Maar grijze mozaïektegels misstaan zeker niet op de wand van uw keuken. Vooral direct achter het werkblad komen mozaïek tegels in de keuken het meest tot hun recht. Een andere mooie plek voor grijze mozaïek tegels is natuurlijk als band achter een muur met een servieskast.