grijze header

Menu:

Muur

Grijs behang

Een grijze muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Grijze kast

Met grijze meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Grijze vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een grijze vloer.

Dekbedovertrek

Grijs dekbedovertrek

Met een grijs dekbed overtrek is uw bed zo helemaal grijs.

Raamdecoratie

Grijze vouwgordijnen

Grijze gordijnen zijn bepalende accenten in een grijze kamer.

Grijs bed

grijze slaapkamerEen nieuw bed koopt u maar een of twee keer in uw leven. Een goed bed moet lekker liggen en een bepaalde hoogte hebben. En het bed moet natuurlijk ook passen bij het interieur van uw slaapkamer. In een grijze slaapkamer mag een grijs bed niet ontbreken. Sterker nog: met een grijs bed zet u de toon voor de rest van de slaapkamer. Tegenwoordig heeft u de keus uit verschillende soorten bedden: van een grijs ledikant tot een grijze boxspring.

Grijs ledikant

grijs bedEen ledikant bestaat uit een frame, zonder matras en zonder beddengoed. Een grijs ledikant wordt tegenwoordig vaak gemaakt van metaal, maar er zijn ook nog houten ledikanten te koop. In een grijs ledikant kunt u diverse bodems plaatsen: een lattenbodem, een spiraalvering of een gaatjesbodem. Hierop plaatst u een matras, in een dikte en breedte naar keuze. Ook het aanbod matrassen is groot.

Ledikant kopen

grijs bedSommige ledikanten bestaan uit losse onderdelen, bijvoorbeeld een of twee bodems waar het matras op komt te liggen, plus een ombouw. Deze ombouw kan diverse kleuren hebben, zoals grijs. Bij deze ledikanten kunt u kiezen tussen een vaste bedbodem of een elektrisch verstelbare bedbodem. Daarmee kunt u comfortabel lezen of tv kijken in bed. Bij een elektrisch verstelbare bodem is wel een matras nodig dat kan buigen.

Grijze boxspring

Grijs bedTegenwoordig is zeven van de tien verkochte bedden een boxspring. Bekende merken die boxsprings verkopen, zijn Auping, Schramm, Pullman en Swiss Sense. Een boxspring is meer dan alleen een bedbodem. Een boxspring bestaat uit een onderstel op pootjes, een matras en eventueel een top matras. U kunt een boxspring uitbreiden met een grijs hoofdbord en een grijs voetbord. Ook de pootjes en bekleding zijn in vele variaties en prijsklassen te koop.

Grijs dekbedovertrek

Grijze dekbedovertrekEen bed kan niet zonder een grijs dekbedovertrek. Een dekbedovertrek kan verschillende afmetingen hebben: eenpersoons, tweepersoons of lits jumeaux. Een grijs dekbedovertrek is gemaakt van katoen, flanel of satijn. Winkels als Hema en Zeeman en warenhuizen zoals de Bijenkorf en Vroom & Dreesmann verkopen grijze dekbedovertrekken. Ook in online winkels heeft u de keuze uit veel grijze dekbedovertrekken.