grijze header

Menu:

Bedden

Grijs bed

Grijze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Grijs behang

Een grijze muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Grijze kast

Met grijze meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Grijze vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een grijze vloer.

Raamdecoratie

Grijze vouwgordijnen

Grijze gordijnen zijn bepalende accenten in een grijze kamer.

Grijs dekbedovertrek

Grijs dekbedovertrekMet een grijs dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de grijze slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een grijze slaapkamer net dat beetje meer. Grijze dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of satijn. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Materiaal dekbedovertrek

grijs dekbedovertrekEen grijs dekbedovertrek is in verschillende materialen te koop: katoensatijn, katoen perkal en katoen percaline. Door de weef manier ontstaan verschillen in glans, gewicht en levensduur. Welk materiaal u kiest, hangt af van verschillende factoren. Denk aan de isolatie die het dekbedovertrek moet bieden (heeft u het snel koud of warm) en uw persoonlijke smaak. Een grijs dekbedovertrek van perkal katoen is meestal iets duurder dan katoensatijn of katoen percaline.

Merken grijze dekbedden

grijs dekbedovertrekEen bekend merk dat grijze dekbedovertrekken verkoopt is Cinderella. Dit merk verkoopt leuke, grijze dekbedhoezen in veel kleuren en dessins. Een ander merk is Essenza, dat bekend staat om haar trendy dekbedovertrekken. Ook Essenza verkoopt grijze dekbedovertrekken in veel dessins. Beddinghouse verkoopt niet alleen dekbedovertrekken, maar totaalconcepten voor grijs beddengoed. Online zijn dekbedovertrekken van deze merken goed verkrijgbaar.

Grijs dekbed kopen

Grijs dekbedovertrekEen grijs dekbedovertrek van merken als Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza koopt u het beste online. Daar vind koopt u grijze dekbedhoezen in alle maten: 1-persoons, 2-persoons, lits-jumeaux en lits-jumeaux XL (extra brede dekbedovertrekken). Zoekt u een goedkoop, grijs dekbedovertrek, vergelijk dan goed alle prijzen. Ook bent u goedkoper uit als u een grijs dekbedovertrek in de uitverkoop koopt of een grijs dekbedovertrek van vorig seizoen.

Nieuw dekbed wassen

Grijze dekbedovertrekUiteraard wilt u meteen genieten van uw nieuwe, grijze dekbedovertrek. Toch is het beter om deze eerst een keer te wassen voor gebruik. In nieuwe dekbedovertrekken zit namelijk een soort stijfsel dat chemisch ruikt en de stof van het dekbed hard doet aanvoelen. Een grijs dekbedovertrek kunt u het beste wassen met gelijke kleuren. Kijk ook altijd even op het wasetiket om te kijken of de dekbedhoes in de droger mag.