grijze header

Menu:

Bedden

Grijs bed

Grijze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Kasten

Grijze kast

Met grijze meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Grijze vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een grijze vloer.

Dekbedovertrek

Grijs dekbedovertrek

Met een grijs dekbed overtrek is uw bed zo helemaal grijs.

Raamdecoratie

Grijze vouwgordijnen

Grijze gordijnen zijn bepalende accenten in een grijze kamer.

Grijze muur

Grijze muurHet inrichten van een grijze slaapkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw smaak en uw budget kunt u kiezen voor verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Met deze materialen creŽrt u een slaapkamer in uw smaak. Of u nu houdt van een romantische, moderne of brocante slaapkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. Kijk in woonbladen en doe inspiratie op op interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur grijs u in de slaapkamer wilt hebben.

Kleur grijs kiezen

grijze muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere grijze kleuren maken een kamer optisch kleiner, terwijl lichte grijze kleuren een slaapkamer groter doen lijken. Sommige grijze kleuren hebben een rustgevend effect, andere grijs tonen geven energie. Kortom, kleuren bepalen in grote mate de sfeer van uw huis. In de slaapkamer kunt u in principe alle kleuren grijs gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan verandert u het zo in iets anders.

Grijze verf

grijze muurEen muur verven is de snelste manier om de slaapkamer te veranderen. Een muur verven kost u ongeveer een middag. De muren van de slaapkamer kunt u verven met grijze muurverf. In bouwmarkten kunt u vrijwel iedere kleur grijze verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de slaapkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur grijs. Voordat u begint, moet de muur egaal en schoon zijn. Verf alleen bij daglicht, dan ziet u het beste welke plekken nog geverfd moeten worden.

Grijze tegels

Grijze wandtegelsWandtegels kunnen ook in de slaapkamer gebruikt worden. Wie een originele, grijze slaapkamer wil, koopt grijze design wandtegels. Daarmee betegelt u dan een (deel van) de muur van de slaapkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Grijze design wandtegels geven iedere grijze slaapkamer een bijzondere uitstraling.

Grijze muurstickers

Grijze muurstickersU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met grijs behang. Een leuke en snelle manier om uw slaapkamer snel een nieuwe look te geven, zijn grijze muurstickers of interieurstickers. Op internet vindt u veel hippe webwinkels die mooie, grijze muurstickers verkopen. Ook sommige behangmerken hebben grijze muurstickers in het assortiment. De meeste grijze muurstickers zijn gemaakt van vinyl en kunnen goed tegen vocht. De keuze is groot: er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de slaapkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten wanddecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding. Tegenwoordig is gelukkig veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de slaapkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de slaapkamer kunt gebruiken, zijn grenen, vuren en eiken. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de slaapkamermuur zijn er ook houten panelen beschikbaar.