grijze header

Menu:

Bedden

Grijs bed

Grijze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Grijs behang

Een grijze muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Grijze kast

Met grijze meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Grijze vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een grijze vloer.

Dekbedovertrek

Grijs dekbedovertrek

Met een grijs dekbed overtrek is uw bed zo helemaal grijs.

Grijze raamdecoratie

Grijs gordijnIn de slaapkamer kunt u veel soorten grijze raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan grijze raamdecoratie erg groot. De meeste grijze raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

Grijs rolgordijnRolgordijnen kunnen gebruikt worden in iedere ruimte van het huis, dus ook in de grijze slaapkamer. De laatste jaren is het aanbod grijze rolgordijnen enorm gegroeid. U kunt kiezen uit vele kleuren grijs, dessins en stoffen. Of u nu een brocante slaapkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een grijs rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het ook mogelijk om een grijs rolgordijn op maat te bestellen.

Vouwgordijnen

Grijze vouwgordijnenWilt u grijze raamdecoratie die de slaapkamer verduistert of meer privacy biedt, maar wťl licht doorlaat? Dan zijn grijze vouwgordijnen heel geschikt. Deze stijlvolle raambekleding werkt net als een grijs rolgordijn met een ketting. U kunt grijze vouwgordijnen op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt en die geven het raam een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn altijd op maat gemaakt, zodat ze goed aansluiten bij uw slaapkamerraam.

Paneelgordijnen

Grijze paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Grijze paneelgordijnen zijn verticale banen stof die langs elkaar worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de slaapkamer te verduisteren of de alleen de lichtinval te verminderen. Grijze paneelgordijnen zijn erg stijlvol en vooral geschikt voor als u grote ramen in de slaapkamer heeft. U kunt grijze paneelgordijnen goed combineren met grijze rolgordijnen.

Plissť gordijnen

Grijze Plissť gordijnenOok plissť gordijnen zijn een nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissť bestaat uit fijne stoffen in moderne grijze tinten en dessins. Grijze plissť gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook verduisterend laten maken. Het bijzondere van grijs plissť is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee zorgt u voor een leuk effect in de slaapkamer. Met grijze plissť gordijnen oogt uw slaapkamer zeer sfeervol, ongeacht de stijl.

Luxaflex en jaloeziŽn

Grijze luxaflexGrijze luxaflex (jaloezieŽn) bieden veel mogelijkheden voor raamdecoratie in de slaapkamer. Luxaflex bestaat al lang niet meer uit dunne latjes. Het aanbod van grijze luxaflex is nu zeer uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan lamellen met verschillende breedtes, in vele trendy kleuren. U kunt grijze luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo ziet uw grijze raamdecoratie er luxe uit en biedt deze ook nog eens veel privacy. Grijze luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Grijze gordijnen

Grijze gordijnenHet aanbod aan grijze raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven grijze stoffen gordijnen in de slaapkamer. Ook op dit gebied hebben de innovaties niet stilgestaan. Het aanbod van grijze stoffen gordijnen is zeer groot, zowel op internet als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in iedere stijl. Grijze stoffen gordijnen voor de slaapkamer worden vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw raamkozijnen. De relatief lage kosten van grijze, stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgen ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.