grijze header

Menu:

Bedden

Grijs bed

Grijze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Grijs behang

Een grijze muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Grijze kast

Met grijze meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Grijze vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een grijze vloer.

Dekbedovertrek

Grijs dekbedovertrek

Met een grijs dekbed overtrek is uw bed zo helemaal grijs.

Raamdecoratie

Grijze vouwgordijnen

Grijze gordijnen zijn bepalende accenten in een grijze kamer.

Grijze slaapkamer

grijze slaapkamerDe slaapkamer is een ruimte waar u helemaal tot rust kunt komen. Met de juiste kleuren en materialen verandert u de slaapkamer in een echt paradijs. Een grijs interieur biedt verrassende mogelijkheden om van uw slaapkamer iets heel moois te maken. Het assortiment van grijze bedden, kasten en dekbedovertrekken is groot. Bekijk onze sfeerfoto's van grijze slaapkamers en lees tips om een grijze slaapkamer in te richten.

Grijs bed

grijs bedEen nieuw bed of een nieuwe boxspring koopt u slechts een paar keer in uw leven. Afhankelijk van uw leeftijd moet een grijs bed aan een aantal dingen voldoen: het moet lekker liggen, mooi zijn of een bepaalde hoogte hebben. Het kiezen van grijs bed is niet makkelijk. Een grijs bed of een grijze boxspring is wel makkelijk aan te passen aan de stijl van uw slaapkamer. Er zijn boxsprings te koop van onder meer Auping, Schramm en Pullman.

Grijs dekbedovertrek

Grijs dekbedovertrekMet een grijs dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de grijze slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een grijze slaapkamer net dat beetje meer. Grijze dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of zijde. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Grijze slaapkamermeubels

Grijze slaapkamermeubelsIn een grijze slaapkamer mogen grijze slaapkamermeubels natuurlijk niet ontbreken. In een grijze slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, grijze slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een kast te verven in een grijs tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wilt, kiest voor een grijze design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Grijze muur

Grijze muurHet inrichten van een grijze slaapkamer is niet veel werk. In een middag schildert u een muur van de slaapkamer grijs. Een grijze muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur grijs voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren grijs gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.

Grijs behang

Grijs behangU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met mooi, grijs behang. Hiermee maakt u van een muur een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is tegenwoordig veel mooi behang te koop. Wie grijs behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een grijze kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang creëert u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Grijze vloerbedekking

Grijze vloerbedekkingDe vloer van de slaapkamer kunt u bedekken met een grijze vloerbedekking, laminaat of een lekker zacht vloerkleed. Wie in de ochtend geen zin heeft om meteen koude voeten te krijgen, kiest voor grijze vloerbedekking. Mensen die slecht tegen stof kunnen, zijn beter af met een laminaatvloer. Daar bovenop kunt u een grijs vloerkleed leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Grijze raamdecoratie

Grijs gordijnenIn de slaapkamer kunt u veel soorten grijze raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan grijze raamdecoratie erg groot. De meeste grijze raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.