grijze header

Menu:

Bedden

Grijs bed

Grijze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Grijs behang

Een grijze muur kunt u verfen of behangen.

Vloer

Grijze vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een grijze vloer.

Dekbedovertrek

Grijs dekbedovertrek

Met een grijs dekbed overtrek is uw bed zo helemaal grijs.

Raamdecoratie

Grijze vouwgordijnen

Grijze gordijnen zijn bepalende accenten in een grijze kamer.

Grijze slaapkamermeubels

Grijze muurIn een grijze slaapkamer horen grijze slaapkamermeubels. In een grijze slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, grijze slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een (tweedehands) kast te schilderen in een grijs tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wil, kiest voor een grijze design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Stijlen slaapkamerkast

grijze kastEen grijze slaapkamerkast kiezen is een lastige klus. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit diverse stijlen grijze slaapkamerkasten: klassiek, Italiaans, modern, retro of Scandinavisch. Als u een stijl gekozen heeft, dan moet de grijze kast natuurlijk wel in de slaapkamer passen. Om ruimte te besparen kunt u een grijze slaapkamerkast kiezen met een slim schuifdeursysteem, zoals een zweefdeur of een draaideur.

Grijze garderobekast

grijze kastEen garderobekast is onmisbaar in iedere slaapkamer. U bergt er uw kleding en accessoires in op, zodat de slaapkamer netjes blijft. In een grijze garderobekast wordt uw kleding beschermd tegen verkleuring door de zon en stof. Een goede garderobekast heeft zowel ruimte om kleding op te hangen als opgevouwen neer te leggen. Bij de aankoop van een nieuwe garderobekast is het daarom belangrijk om goed te kijken naar hoeveel hang- en legruimte u nodig heeft.

Kast grijs verven

Grijze kastAls u geen kant-en-klare grijze kledingkast vindt, kunt u een kast grijs verven. Dit is ook een optie als u geen kledingkast in de juiste kleur grijs kunt vinden of iets bijzonders wil. Er is tegenwoordig veel goede grijs verf te koop voor dit soort klussen. Het is belangrijk om de kast van tevoren goed te schuren en schoon te maken. Zo hecht de verf goed en krijgt u een mooi, egaal resultaat. Op diverse website staan handleiding om zelf een kast te op te knappen en te verven.

Grijs nachtkastje

Grijze kastEen nachtkastje naast uw bed is onmisbaar. Waar legt u anders uw boek of bril op voor het slapen gaan? Een grijs nachtkastje is een subtiel detail in de grijze slaapkamer. Leuke nachtkastjes voor weinig geld zijn te koop in veel woonwinkels en interieurzaken. Maar het is ook leuk om een oud nachtkastje een nieuw leven te geven. Kijk eens in de kringloopwinkel of op Marktplaats voor een bijzonder nachtkastje om te knappen en te verven in een grijs naar uw smaak.