grijze header

Menu:

Bedden

Grijs bed

Grijze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Grijs behang

Een grijze muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Grijze kast

Met grijze meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Dekbedovertrek

Grijs dekbedovertrek

Met een grijs dekbed overtrek is uw bed zo helemaal grijs.

Grijze vloerbedekking

Grijs vloerkleedDe vloer van de slaapkamer kunt u voorzien van een grijs tapijt, grijs vinyl, laminaat of een lekker zacht grijs vloerkleed. Wie 's ochtends geen zin heeft in koude voeten, kiest voor grijs tapijt. Mensen die vanwege een allergie slecht tegen stof kunnen, kunnen beter kiezen voor laminaat of vinyl. Daar kunt u dan een grijs vloerkleed bovenop leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Grijze tapijt

grijs vloerkleedGrijs tapijt in de slaapkamer zorgt ervoor dat u altijd lekkere warme voeten heeft. Grijze tapijt is verkrijgbaar in vele prijsklassen. Het is te koop bij winkels als Leen Bakker en Kwantum en bij gespecialiseerde tapijthandels. Grijs tapijt is er in verschillende materialen en polhoogtes. Het voordeel van tapijt is dat het geluid dempt en de warmte vasthoudt. Bovendien is tapijt eenvoudig te leggen en slijtvast.

Grijs vinyl

grijze vinylVinyl als vloerbedekking is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en dessins, dus ook in het grijs. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en goed tegen water kan. Een slaapkamer met grijs vinyl is minder stoffig dan tapijt, dus ideaal voor mensen met een allergie. Grijs vinyl is erg geschikt voor een keuken of kinderkamer, maar het kan ook prima gebruikt worden in een grijze slaapkamer. Nog een voordeel van vinyl: het is niet duur en het dempt geluid.

Grijze slaapkamer

Grijs behangEen grijze slaapkamer inrichten kan op veel manieren. Op deze pagina hebben we de verschillende manieren voor grijze vloeren beschreven. Wie nog meer grijs in de slaapkamer wil, kiest bijvoorbeeld voor een grijze muur in de slaapkamer. Dit kan door de slaapkamer te grijs te schilderen of te behangen. Daarnaast kunt u de slaapkamer ook inrichten met grijze slaapkamermeubels en een grijs dekbedovertrek.