grijze header

Menu:

Meubels

Grijze stoel

Grijze meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Grijze muur

Grijze muur

Al met een enkele grijze muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Grijze vouwgordijnen

Grijze gordijnen zijn bepalende accenten in een grijze kamer.

Grijze Vloer

Grijs vloerkleed

Met een grijs vloerkleed of grijs vinyl is uw kamer echt grijs.

Grijze lampen

Grijze lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de grijze woonkamer.

Grijze Hanglamp

grijze lampenEen hanglamp is de meest voorkomende lamp in huis. Hanglampen variŽren van een papieren bol tot een metalen kegel of design lamp. Een grijze hanglamp kan direct of indirect licht verspreiden, afhankelijk van de kap. Een hanglamp hangt vaak boven de eettafel. De ideale afstand van de grijze lamp tot de eettafel is 55 tot 60 centimeter. Bij een grijze hanglamp met een lampenkap moet de kap van binnen wit zijn om een zuiver licht te krijgen.

Vloerlamp

grijze lampenVan alle soorten verlichting kunt u het meest met de vloerlamp. Een grijze vloerlamp is erg geschikt om bij te lezen, om te werken of om iets uit te lichten. Een populaire vloerlamp is de overhangende lamp. Een goede vloerlamp is voorzien van een dimmer, zodat u altijd de juiste hoeveelheid licht heeft. Ikea, Kwantum en Leen Bakker verkopen goedkope grijze vloerlampen. Ook op Marktplaats is het aanbod grijze vloerlampen groot.

Wandverlichting

grijze lampenMet wandlampen maakt u een basisverlichting op handige plekken in de woonkamer. Bedenk eerst wat u van de wandlamp verwacht: direct of indirect licht, naar boven of naar beneden. Kies vervolgens een grijze wandlamp met deze eigenschappen en bepaal het juiste wattage. Een wandlamp hangt meestal op een hoogte van 1.80 meter, ongeacht uw lengte of de hoogte van het plafond. Dit zorgt voor de beste verspreiding van licht.