grijze header

Menu:

Lampen

Grijze lampen

Grijze lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Grijze stoel

Grijze meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Raamdecoratie

Grijze vouwgordijnen

Grijze gordijnen zijn bepalende accenten in een grijze kamer.

Grijze Vloer

Grijs vloerkleed

Met een grijs vloerkleed of grijs vinyl is uw kamer echt grijs.

Grijze muur

Grijze muurHet inrichten van een grijze woonkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw budget en smaak kiest u voor grijze verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Hiermee creŽrt u een woonkamer in uw smaak. Of u houdt van een romantische, moderne of brocante woonkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. U vindt inspiratie in woonbladen en interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur grijs u in de woonkamer wilt hebben.

Welke kleur grijs?

Grijze muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere grijze kleuren maken de woonkamer optisch kleiner, terwijl lichte grijze kleuren een kamer groter doen lijken. Sommige grijze kleuren hebben een rustgevend uitstraling, andere geven energie. Kortom, kleur bepaalt in grote mate de sfeer van uw huis. In de woonkamer kunt u alle kleuren grijs gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan past u de muur zo weer aan.

Muur grijs verven

grijs muurEen muur van de woonkamer grijs verven is de snelste manier om een kamer te veranderen. Dit kost ongeveer een middag. De muren van de woonkamer kunt u verven met grijze muurverf. In bouwmarkten kunt u bijna iedere kleur grijze verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de woonkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur grijs. Verf alleen bij echt licht (daglicht), dan ziet u het beste welke plekken nog gedaan moeten worden.

Grijs behang

Grijs behangU kunt (een van) de muren van de woonkamer behangen met grijs behang. Hiermee creŽrt u een echte blikvanger in de woonkamer. Er is tegenwoordig veel mooi grijs behang te koop. Wie grijs behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een grijze kleur met daarin een dessin. Denk aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het goede, grijze behang maakt u al snel een fijne plek van uw woonkamer.

Grijze wandtegels

grijze wandtegelsWandtegels kunnen ook in de woonkamer gebruikt worden. Wie een originele, grijze woonkamer wil, neemt design tegels. Daarmee betegelt u een (deel van de) muur van de woonkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven een heel mooi resultaat. Grijze design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Grijze design wandtegels geven iedere grijze woonkamer een bijzondere uitstraling.

Grijze muurstickers

grijze muurstickersEen snelle manier om uw woonkamer in een handomdraai een nieuwe look te geven, zijn grijze interieurstickers of muurstickers. Online zijn r veel trendy webwinkels die mooie, grijze muurstickers verkopen. Sommige behangmerken hebben ook grijze muurstickers in de collectie. Er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de woonkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten muurdecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding in de woonkamer. Tegenwoordig is veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de woonkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de woonkamer kunt gebruiken, zijn eiken, vuren en grenen. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de muur van de woonkamer zijn ook houten panelen te koop.