grijze header

Menu:

Lampen

Grijze lampen

Grijze lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Grijze stoel

Grijze meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Grijze muur

Grijze muur

Al met een enkele grijze muur kunt het gewenste effect creëren.

Grijze Vloer

Grijs vloerkleed

Met een grijs vloerkleed of grijs vinyl is uw kamer echt grijs.

Grijze raamdecoratie

Grijze gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan grijze gordijnen en grijze luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste grijze raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

grijze rolgordijnenRolgordijnen worden gebruikt in iedere kamer van het huis, dus ook in een grijze woonkamer. De laatste jaren is het aanbod rolgordijnen enorm toegenomen. U heeft de keuze uit vele kleuren, stoffen en dessins. Of u nu een landelijke woonkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een grijs rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om een grijs rolgordijn op maat te laten maken.

Vouwgordijnen

grijze vouwgordijnenBent u op zoek naar grijze raamdecoratie die verduistert of meer privacy biedt, maar wel licht doorlaat? Denk dan eens aan grijze vouwgordijnen. Deze stijlvolle manier van raambekleding werkt net als een grijs rolgordijn met een ketting. U kunt het grijze vouwgordijn op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt, die zorgen voor een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw ramen.

Paneelgordijnen

grijze paneelgordijnPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Grijze paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die langs elkaar kunnen worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de woonkamer te verduisteren of de lichtinval te verminderen. Grijze paneelgordijnen zijn erg stijlvol en zijn erg geschikt voor grote raamoppervlaktes. U kunt paneelgordijnen goed combineren met rolgordijnen.

Plissé

grijze plisséOok plissé is een vrij nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissé bestaat uit fijne stoffen in moderne tinten en dessins. Grijze plissé gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook op maat verduisterend laten maken. Het bijzondere van grijs plissé is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee creëert u een leuk effect in de woonkamer. Met grijze plissé gordijnen oogt uw woonkamer zeer sfeervol, ongeacht van welke stijl u houdt.

Luxaflex

grijze luxaflexMet grijze jaloezieën (oftewel luxaflex) kunt u alle kanten op. Luxaflex bestaat allang niet meer uit dunne metalen witte latjes. Het aanbod grijze luxaflex is tegenwoordig erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld eens aan verschillende breedtes van de lamellen, in vele schitterende kleuren. U kunt grijze luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo zorgt u voor luxe raamdecoratie, perfect voor uw privacy. Luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Stoffen gordijnen

grijze gordijnenHet aanbod aan grijze raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven ‘ouderwetse’ stoffen gordijnen. Ook hier hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Het aanbod aan prachtige grijze gordijnstoffen is enorm, zowel online als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in werkelijke iedere stijl. Grijze gordijnen worden nog vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw kozijnen. De relatief lage kosten van stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgt ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.