grijze header

Menu:

Lampen

Grijze lampen

Grijze lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Grijze stoel

Grijze meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Grijze muur

Grijze muur

Al met een enkele grijze muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Grijze vouwgordijnen

Grijze gordijnen zijn bepalende accenten in een grijze kamer.

Grijze meubels

Grijze stoel De meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw grijze woonkamer. Met grijze meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten grijze meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, grijze relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Grijze Design meubels

design meubelsGrijze woonkamer meubels zijn er in veel soorten en stijlen. Buiten de standaardmeubels van de woonboulevard kunt u ook kiezen voor grijze design meubels. Met een design meubel geeft u de woonkamer een unieke uitstraling. Door het grote aanbod in vorm en kleur is voor elk interieur wel een geschikt design meubel te vinden. Nieuwe design meubels zijn te koop in de meer exclusieve woonwinkels en op internet. Wanneer u prijzen vergelijkt, kan dit veel geld besparen. Kijk wel uit voor namaak design meubels!

Goedkope meubels

landelijke woonkamerWilt u regelmatig van interieur veranderen? Wanneer u geen groot budget heeft, zijn tweedehands meubels een uitkomst. De keuze in tweedehands grijze meubels is erg groot, bijvoorbeeld op Marktplaats. Zoekt u nieuwe goedkope meubels? Kijk dan eens bij een meubel outlet bij u in de buurt. Een meubel outlet koopt meubels voor de woonkamer op en biedt deze aan tegen dumpprijzen. Zo kunt u makkelijk vele euro's besparen en heeft u toch nieuwe, grijze meubels.

Landelijke meubels

Landelijke woonkamerLandelijke meubels maken de woonkamer knus en gemoedelijk, zodat u zich snel thuis voelt. Een landelijke kast of eettafel heeft een warme, klassieke en robuuste uitstraling. Landelijke meubels zijn vaak licht gekleurd en gemaakt van nagenoeg onbehandeld hout. U kunt landelijke meubels prima combineren met bijvoorbeeld grijze kussens of grijze bekleding. De landelijke meubels vormen dan de basis van de woonkamer en u voegt er zelf kleur aan toe.

Steigerhouten meubels

Steigerhout meubelsSteigerhouten meubels hebben een robuuste uitstraling. Deze stijl meubels is stoerder en natuurlijker dan landelijke meubels. Ook in de woonkamer kunt u prima meubels van steigerhout gebruiken. Het aanbod van steigerhouten meubels is overweldigend: kasten, dressoirs, eethoeken, stoelen, salontafels en banken. Steigerhout wordt gezaagd uit een snelgroeiende dennenhoutsoort. Een steigerhouten tafel splintert niet snel, maar mocht dat wel gebeuren dan zijn de splinters zacht en makkelijk te verwijderen. Met grijze kussen of andere grijze accesoires passen steigerhout meubels in ook een grijs interieur.