grijze header

Menu:

Lampen

Grijze lampen

Grijze lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Grijze stoel

Grijze meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Grijze muur

Grijze muur

Al met een enkele grijze muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Grijze vouwgordijnen

Grijze gordijnen zijn bepalende accenten in een grijze kamer.

Grijze Vloer

Grijs vloerkleed

Met een grijs vloerkleed of grijs vinyl is uw kamer echt grijs.

Woonkamer met grijs

grijze woonkamerDe meeste tijd in uw huis brengt u door in de woonkamer. Eten, tv kijken, computeren of gewoon gezellig samen zijn; in de woonkamer gebeurt het. Wij laten u zien wat er mogelijk is met een grijs interieur voor uw woonkamer. Denk hierbij aan grijs behang en grijze verf, grijze meubels en grijze vloertegels. Doe inspiratie op voor de inrichting van een grijze woonkamer met onze mooie foto’s. Zo wordt het inrichten van uw woonkamer wel heel makkelijk.

Grijze lampen

Grijze lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de grijze woonkamer.

Grijze meubels

Grijze stoelDe meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw grijze woonkamer. Met grijze meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten grijze meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, grijze relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Grijze muurdecoratie

Grijze muurEr zijn vele mogelijkheden om de muren van uw woonkamer te decoreren. Wij hebben de beste mogelijkheden voor u op een rij gezet. Of u het nu groot of klein aan wil pakken, een grijze muur in de woonkamer is voor iedereen mogelijk. Bijvoorbeeld door de muur grijs te verven of te voorzien van een grijs behang. En wat te denken van hout? Dat is helemaal terug van weggeweest. Een snelle manier om u muur te decoreren, is met een grijze muurstickers.

Grijze raamdecoratie

Grijze gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan grijze gordijnen en grijze luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste grijze raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Grijze meubels

Grijze stoel De meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw grijze woonkamer. Met grijze meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten grijze meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, grijze relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.